2022 EAVE TRT Bursu’nun Kazananı Belli Oldu

Bu yıl ikinci kez verilen “EAVE TRT Bursu”nu almaya hak kazanan isim yapımcı Halil Kardaş oldu. 2022 EAVE Producers Workshop’ta eğitim almak üzere 51 ülkeden gelen 186 başvuru arasından 36 ülkeden 56 yapımcı ve profesyonel EAVE bursu kazandı.

EAVE, 2200’den fazla yapımcıdan oluşan eşsiz bir ağın oluşturduğu, Avrupa’nın önde gelen yapımcı eğitim programlarından biridir. EAVE, son yıllarda Avrupa ve küresel pazarlarda başarıyla rekabet edebilmeleri için Avrupalı bağımsız yapımları sürekli güçlendirmek ve yapımcıların yaratıcı, yönetimsel ve finansal becerilerini pekiştirerek sürdürülebilirliğine ve rekabet gücüne katkıda bulunmak için eğitim çalışmalarını sürekli gözden geçiriyor; yeni atölye programları hazırlıyor.

Dünya çapında geniş bir networkle iş birliği yaparak Avrupa, Güney Amerika, Arap Dünyası, Asya, Afrika ve Rusya’daki yapımcılar için düzenlenen programlara katılan ve 1988’de kurulan EAVE, profesyonel eğitim olanakları oluşturmayı ve dünyanın farklı bölgelerinden yapımcıları bir araya getirerek ortak yapım ilişkilerini kolaylaştırmayı hedefliyor.

EAVE 2022 Producers Workshop 3 oturumda; Lüksemburg (4-11 Mart), Pärnu, Estonya (10-17 Haziran) ve Barselona, İspanya’da (17-24 Ekim) gerçekleştirilecek.

Detaylar: EAVE